Scialladóireacht fríd an Ríomhphost

Hate Mail and Poison Pen Letters


Verleumderische E-Mail-Briefe


Anonyma elakheter jag fått via e-post


Vihapostia, jota on lähetelty

Kokoelman aloittaa nimimerkki Rey Mysterio. Sanottakoon, että minulla on epäilykseni hänen henkilöllisyydestään. Hän lienee todellinen yleisnero, kun pystyy lausumaan myös asiantuntevan mielipiteen verkkosivuistani.


Datum: Tue, 28 Jan 2003 06:44:14 -0800 (PST)
Från:Rey Mysterio
Till:phoglund@abo.fi
Ärende:Nolo nolo...

Kävin katsomassa sinusta tehtyjä inho-sivuja ja täytyy kyllä sanoa, että olet aika spede äijä kaikin puolin. Ellei tämä sitten ole jotain pilaa, ja Rollea ei olekaan olemassa. Mutta sen verran kamalaa se oli että täytyy sen totta olla.

Harkitse kuule tosissaan jonnekin hoitoon menoa. Käytettyäni kallista aikaani kirjoittamiesi foorumitekstien lukemiseen ynnä muuhun todistusaineistoon voin tosiaan antaa tämän neuvon. Ja ota se tosissasi. Omat kotisivusi oli sekavinta laatua mitä olen eläessäni nähnyt, ja teksti tylsää ja surkeaa. Renkutuksesi ovat kirjallisesti ala-arvoisia.

Herra siunatkoon sinua niin että sinusta tulisi parempi ihminen. Mikä lienee aika lailla toivoton yritys.

Paitsi että sain ajattelemisen aihetta, niin myös kunnon naurut *käkä*. Kaikkia hulluja sitä tallaakin vapaalla jalalla. Pitänee vastaisuudessa aseistautua kun ulos menee. Nyt tiedän miksi "turkulainen" on haukkumasana...

-Rey

Hän siis "käytti kallista aikaansa" sivujeni lukemiseen, ja vaivautui sitten vielä erikseen kirjoittamaan sähköpostia "kalliilla ajallaan"! Voi voi, kohta mä spiidaan!

Samainen lähettäjä kirjoitti vielä toisen kirjeen, kun tiedustelin häneltä asiallisesti, kuka hän oli ja mitä asiaa hänellä oli:

Sonnin villat minulla mitään asiaa on, sen enempää kuin että lähetin kommentin, mihin kehoitettiin yhdellä niistä sivustoista. Taisiko olla peräti omallasi.

Kannattaisi sinun todellakin käydä jossain juttelemassa ...turkulainen!

Meitä normaaleja pelottaa kun sinunlaisesi kävelevät kaduilla.

-Rey

Näin siis tiedämme, mikä on "normaalia" käytöstä: nimettömien ja avuttomien solvaussähköpostien lähettely tuntemattomille ihmisille. Tulipahan tuokin selvitettyä.

Eikä arvoisa nimetön ihailijani vieläkään vaiennut. Kaukaa viisasta toki, ettei hän käytä oikeaa nimeään, jutun naurettavuus käy yhä ilmeisemmäksi:

Datum:Wed, 29 Jan 2003 02:48:08 -0800 (PST)
Från:Rey Mysterio
Till:Panu Petteri HXglund
Ärende:Re: Nolo nolo...

Panu Petteri Höglund wrote:
Citerat från Rey Mysterio :

> Paitsi että sain ajattelemisen aihetta, niin myös kunnon naurut *käkä*.
> Kaikkia hulluja sitä tallaakin vapaalla jalalla. Pitänee vastaisuudessa
> aseistautua kun ulos menee.

[P.H.:]Vai aseistautua? Tuo muuten on jo uhkaus, katsotaan mitä tietoturvapäällikkö siitä sanoo.

....oletpa tyhmä jos pidät tuollaista uhkauksena. Ja se tarkoittaa sitä että oikein HALUAT pitää sitä uhkauksena että voit tuntea itsesi muka tärkeäksi henkilöksi. Enhän edes asu samassa kaupungissa. joten kasva aikuiseksi uhkauksiesi kanssa :P

Enhän minä muuten tuntisikaan itseäni tärkeäksi henkilöksi, mutta kun tätä fanipostia lappaa sisään inboxin täydeltä...;)

Datum: Wed, 29 Jan 2003 22:47:04 -0800 (PST)

Från: Rey Mysterio

Till: Panu Petteri HXglund

Ärende: Re: Nolo nolo...

Minusta alkaa tuntua että koko Rollejuttu on keksittyä, että tämän takana on joku porukka joka on tehnyt jonkun keksityn sivuston ja lähettää sitten maileja "muka" Rollelta kun tähän mailiosoitteeseen kirjoittaa. Hyvä pila, äijät, mutta paljastuitte. Rollea ei ole olemassa. Muuten, en asu Tampereella vaan Lahdessa. Olette näköjään surkeita jäljittäjiä, kun päädytte 150km harhaan Suomen kartalla :P Plaa, enää en hassahda huijarinettisivuihin.
-Rey

Kaveri on selvästi täysin sekaisin. Hyvä. Niin kuuluukin olla. Muuten, jos minä asuisin Lahdessa vapaaehtoisesti, en kyllä kehtaisi kertoa turkulaisvitsejä. Ei siksi että lahtelaisissa sinänsä mitään vikaa olisi, jos ovat kyllin fiksuja lähtemään sieltä ihmisten ilmoille: tunnen yhden poikkeuksellisen miellyttävän tytön, joka on Lahdesta, mutta hän asuukin nykyään Turussa. - Sain muuten tuolta surkimukselta vielä lisääkin yninää. Tyypillinen esimerkki fanista, joka ei myönnä faniuttaan.

Seuraava viesti edustaakin ns. minimalismia:

Datum: Fri, 07 Feb 2003 12:36:12 +0200

Från: Toni Ilmarinen

Till: phoglund@aton.abo.fi

Ärende: Pakkoruottia

Delar: (källa)

Pidä sinä pakkoruotsisi homo!

_________________________________________________________________
Help STOP SPAM with the new MSN 8 and get 2 months FREE*
http://join.msn.com/?page=features/junkmail

Vai vielä "stop spam"? Ei näytä systeeminne pysäyttävän hurrivihaajien spämmäystä. Tämä poju muuten lähetti minulle jo aikaisemmin jotain rasistien Amerikasta kopioitua ideologiapaskaa.

Datum:Sat, 08 Feb 2003 16:11:37 +0200
Från:Toni Ilmarinen
Till:phoglund@abo.fi
Ärende:Re: Pakkoruottia
Delar:(källa)

Moi

No sano sille turvallisuuspäälikölle terveisiä! En usko että hänkään kiihottuu sinun sanomisista sen enempää kuin minä. Kiva, että pääsin sivuille. En uskonutkaan, että noin huonolla heitolla ihminen edes huomataan.

Ei siinä mitään... Sanon vaan vielä kerran ja ihan kiusaksi, että pidä pakkoruotsisi homo.

_________________________________________________________________
The new MSN 8: smart spam protection and 2 months FREE*
http://join.msn.com/?page=features/junkmail

En suinkaan pidä sitä itselläni. Epäitsekkäänä miehenä haluan, että muutkin pääsevät siitä osallisiksi.

Usenetissä provosoiminen on elämän suuria huveja, sillä tosikkojen ääliöiden lukumäärä netissä on uskomaton. Kun kirjoitin piruuttani ihmissusiin viestin, jossa paheksuin uskonnollisen höyrypään äänensävyyn sitä, kuinka jotkut kehtaavat ihmissuhdeneuvoja jaellessaan viitata neuvojen vastaanottajan hypoteettiseen tyttöystävään isolla H:lla kirjoitetulla pronominilla "Hän", joku vaivautui siitäkin repimään pelihousunsa:

Datum: Tue, 11 Feb 2003 20:16:32 +0200

Från: Nokia

Till: Panu Höglund

Ärende: Re: Naista tarkoittava pronomini isolla?

Delar: (källa)

V****U sä oot Huono! Huom ISOLLA H-U-O-N-O

Ja totta kai meitä muistavat myös ystävämme Suomalaisuuden liitossa, tai ainakin sitä sympatisoivissa piireissä:


Datum: Sat, 19 Jun 2004 12:17:49 +0300
Från: Riitta Ruotsalainen
Till: phoglund@abo.fi
Ärende: [Inget ärende]
sinä panu höglund olet kaiken suomalaisuuden irvikuva.Toivottavasti joudut syömään sanomasi.olet kuvottava iso paska