TERVETULOA

METSÄSUOMALAISUUDEN LIITON

jäseneksi!

Rehellinen Suomalainen Mies!

(ja miksei nainenkin)

Oletko huomannut kuinka Rehellisiä Suomalaisia Miehiä, jotka ovat säilyttäneet kansamme ja rotumme terveet perusominaisuudet, sorretaan kautta yhteiskunnan?

TÄSTÄ ON TULTAVA LOPPU!

Ämmät määräilevät kaikkialla. Koulussa vaaditaan käymään, vaikka kaikki Rehelliset Suomalaiset Miehet tietävät, että koulussa pärjäävät vain nynnyt, ämmät ja homot. Koulussa vaaditaan pokkuroimaan opettajille, jotka ovat kaikki nynnyjä, ämmiä ja homoja.

TÄSTÄ ON TULTAVA LOPPU!

Siksi vaadimme kelpo METSÄSUOMALAISTEN ARVOJEN palauttamista kunniaan suomalaisessa yhteiskunnassa:

Rento miehekäs meno. Kommareita, homoja ja nekruja ei saa enää rauhassa hakata kaupungilla. Tästä on tultava loppu! Kommarien, homojen ja nekrujen hakkaaminen täytyy virallisestikin laillistaa. Lisäksi valtion on kustannettava kaikille OIKEILLE SUOMALAISILLE nyrkkiraudat ja poliisien on huolehdittava siitä, että OIKEAT SUOMALAISET eivät koskaan joudu alakynteen tapellessaan kommarien ja homojen ja nekrujen kanssa. Näin taataan rento miehekäs meno, joka kuuluu suomalaisiin perusarvoihin. Tapella täytyy saada, mutta VALTION on huolehdittava siitä, että HYVÄT VOITTAVAT!

Pois huumeet - viina kunniaan! Ulkomailta lainvastaisesti tuodut huumeet ovat vieroittaneet nuoria rentoon miehekkäseen menoon oleellisena osana kuuluvasta viinan juonnista. Kansamme pyhimpiin perinteisiin kuuluvaa viinan juontia vainotaan "muodikkaiden" ja "nykyaikaisten" huumeiden vallatessa alaa. Viranomaiset syyllistävät rehellistä viinaa juovaa Suomalaista Miestä pelottelemalla häntä liioitelluilla ja yksipuolisilla propagandavalheilla viinan "haitoista", jotka ovat tunnetusti täysin mitättömiä verrattuna huumeisiin. Viimeinen pisara oli holhousvaltion ajatuspoliisin äskettäin ajama kaljan laimennussuunnitelma, jonka tarkoituksena oli kavalasti sekoittaa jaloon juomaamme VETTÄ! Mitä seuraavaksi - kustako? On aivan selvää, että tästä on tultava loppu! Viinan juojien vainoaminen on heti saatava loppumaan, ja valtion on ryhdyttävä aktiivisiin toimiin viinan ja muidenkin alkoholijuomien käytön lisäämiseksi, jotta oikea rento ja miehekäs meno voisi jatkua maassamme. Iskulauseemme onkin: Mikä hyvinvointivaltio se on, jossa edes kaljaa ei saa ilmaiseksi?

Vieraat kielet on lakkautettava. Vieraat kielet eivät sovi oikean Suomalaisen Miehen suuhun. Vieraita kieliä ei tarvita missään, paitsi ulkomailla, ja ulkomailla voi aina vuokrata jonkun homon tai muun ämmän joka haaskaa aikaansa niiden opetteluun. Sitä paitsi ulkomailla ei Oikean Suomalaisen Miehen tarvitse käydä kuin huorissa ja viinakaupassa, ja molemmissa selviää kyllä kansainvälisillä käsimerkeillä. - Vieraisiin kieliin ei tietenkään lasketa Ameriikan-enklantia, jonka osaaminen kuuluu rentoon miehekkääseen menoon itsestään selvästi, samalla lailla kuin rokki ja pornovideot. Molemmista oppii riittävästi kieltä arkitarpeisiin puhuttavaksi, ja minkään homojen kaunokirjallisuuden kanssa Oikea Suomalainen Mies ei joudu haaskaamaan aikaansa niin kuin homot ja akat.

Äijin Kielen pakko opeetus lakkaatetava. Hintit ja Ämät ja muut vitun hölömöt on keksinä joukon ihan Tyhymijä okein Krijotus ja kili poppi Säntöjä jokka ei yhtään Sovi yhten Oikean isäm mualisen Sumalaisen Miehen lokkiikan ja jären kansa. kylä Oikea isänmmalinen Suomalinen Mies tietee pareemmin mikkä Sanat kirjo tetan yhten kun kakki Hnitit ja Nynyt sun muut ämät.