REHELLINEN JUORULEHTI

VALOKUVAMALLIN JA KIAKKOTÄHREN KUUMA PANO LOPAHTI POTENSSIN PUUTTEESEEN


Erikoistoimittajamme haastattelu suoraan sängynlaidalta

Supermalli Tissiina Kutulainen ja kiakkotähti Lassi Lämäri tavoitettiin Lounaisrannikon Lätkänlätkijäin vierashuoneen sängystä, johon he olivat päätyneet Tissiinan mallikoulun bileiden jatkoilta. - Me Lassin kanssa mentiin jatkoille kattoon pornoleffoja, ja sitten rupes kummasti tekeen mieli, hihittelee huippumallimme. -Mitäs siinä muuta kuin kuteet veks ja kutemaan.

Nuorten kiihkeästi alkanut yhdyntä jäi kuitenkin nolosti kesken, kun Lassin siitin ei perusteellisen suihinoton ja kädellä auttamisenkaan jälkeen suostunut jäykistymään. -Mä runkkasin Laten moloo ihan työkseni, mutta letkuksihan se ressukka lerpahti, tilittää Tissiina. -Maistuikin niin saamarin pahalta, olikohan Latelta jääny intiimihygienia hoitamatta sen viimekuisen loppuottelun jälkeen.

-Omin käsinhän mä onneni sitten jouduin hankkiin, puuskahtaa Tissiina. "Lämä-Late" vetosi harjoittelun rasituksiin, mutta kaikkihan me tiedämme lerpahduksen johtuneen joko viinasta, jota Late ei ole koskaan osannut käyttää kohtuudella, tai hänen väitetystä kokaiinikierteestään. Paljonpuhuvat valkeat raidat erottuivatkin molempien nenän alta, ja nenäliinoja käytettiin ahkerasti heti kun pariskunta tajusi joutuvansa haastatteluun.

"SEURASIN SIITTIMENI ÄÄNTÄ"

Tomppa puhuu nyt itse avioerostaan

Tunnettu sinivalkoinen radio- ja televisioääni Tomppa P.A. Kukkonen avautui toimittajallemme kertoen rehellisesti kaiken avioeronsa syistä. Tomppa, 59, vastaanotti toimittajan uudessa kodissaan tyttöystävänsä Pimpukka Niljakaisen, 17, hymyillessä auvoisesti taustalta.

-Kyllä se oli rakkautta ensi silmäyksellä, sanoo reservin upseeri Kukkonen. -Heti kun näin ensi vilauksen Pimpukkaisestani, tiesin että se oli menoa nyt.

-Seurasin siittimeni ääntä, sillä siittimeni ei koskaan voi valehdella. Kuten vanhat roomalaiset sanoivat, in pene veritas!