Havano's PoetryZone is verhuisd

Na jarenlange trouwe dienst was mijn poŽzie­bundel, naast een flinke uitbreiding van het aantal gedichten, aan een facelift toe.
Maar... toen ik iets probeerde te doen aan de op elke nieuwe gedichtenpagina hinderlijk opduiken­de Geocities reclame-popupvensters, bleek de remedie erger dan de kwaal. De ene bezoeker zag alleen de rechter-, de andere alleen de linker­pagina's. En iedere nieuwe oplossing leverde een nieuw probleem op!

Uiteindelijk heb ik alle technische toeters en bellen weer verwijderd en vervolgens de hele site verhuisd naar de reclamevrije webspace van mijn internetprovider. Wat ik natuurlijk van meet af aan al had moeten doen.

Om naar de nieuwe locatie te gaan, klik hier.

Hans van Olphen (alias Havano)

Wat is er veranderd?

De layout is aangepast en nu minder foutgevoe­lig. Het aantal gedichten is op 4 juli 2004 bijna verdubbeld. De reclame­banners zijn verdwenen. Toegevoegd zijn een inhoudsopgave, een alfabetische index en hyperlinks naar mijn favoriete websites.

Wat is hetzelfde gebleven?

Met enige regelmaat zullen er nieuwe gedichten blijven binnendruppelen (tijd, weder en inspiratie dienende). Het is dus allesbehalve een statische site.
Deze bundel is en blijft natuurlijk geheel gratis!

Gebruikt u een beeldscherm van 800 x 600 punten, drukt u dan eens op F11 (volledig scherm).

 
     
 
1